Customer Testimonials

Отзыв
Заказывала дважды стенды для школы. Очень осталась довольна! Понравилось то, что быстро осуществляют обратную связь с заказчиком и сам заказ был изготовлен раньше назначенного срока. Умнички!!! Качество стендов отличное, рисунок со временем не выгорает, хотя стенд висит напротив окна. Все отлично!! Спасибо огромное !!! Буду обращаться и впредь, всем рекомендую
Average Rating:

Марина Харьков 16:47:14 11-11-2021
Мне очень понравилось работа ,которую проделали эти профессионалы .Всем советую!!!Быст ро,качественно ,надежно!!!
Average Rating:

15:39:59 11-08-2021
Мне очень понравилось работа ,которую проделали эти профессионалы .Всем советую!!!Быст ро,качественно ,надежно!!!
Average Rating:

15:39:08 11-08-2021
Заказывали стенд на стену.
Заказом остались довольны. Хорошие консультанты, быстрая доставка) Рекомендую!
Average Rating:

Лина Бровары 14:14:12 11-06-2021
Заказывали стенд на стену.
Заказом остались довольны. Хорошие консультанты, быстрая доставка) Рекомендую!
Average Rating:

Лина Бровары 14:14:09 11-06-2021
Дякуємо
Дуже швидко і якісно виконали замовлення; постійно знаходились на зв'язку і йшли на компроміси, намагаючись допомогти. Це справжній сервіс і клієнтоорієнто ваність
Average Rating:

Наталя Миколаїв 12:35:42 11-01-2021
Отзыв
Я дуже задоволена співпрацею з командою Smart Group. Мене зацікавив декоративний елемент «Козак», але дещо в макеті захотіла змінити. Усі мої побажання були враховані, ДУЖЕ швидко мені надіслали макет, не пройшло й 10 днів, як надійшло повідомлення, що моє замовлення відправлено. Дякую усім за розуміння, оперативність і чудову роботу. Усім буду рекомендувати робити замовлення саме у вас.
Average Rating:

Алла Николаевская область 20:57:51 10-04-2021
Отзыв
Я дуже задоволена співпрацею з командою Smart Group. Мене зацікавив декоративний елемент «Козак», але дещо в макеті захотіла змінити. Усі мої побажання були враховані, ДУЖЕ швидко мені надіслали макет, не пройшло й 10 днів, як надійшло повідомлення, що моє замовлення відправлено. Дякую усім за розуміння, оперативність і чудову роботу. Усім буду рекомендувати робити замовлення саме у вас.
Average Rating:

20:56:34 10-04-2021
Більше трьох років наша школа співпрацює з підприємством. Завдяки творчому колективу наші коридори, класи перетворилися на зону інформації, комунікації та комфорту. Будь які побажання швидко задовольняютьс я , змінюються кольорова гамма, тексти, малюнки. Дорогі друзі, якщо бажаєте щось змінити на краще у вашій роботі, звертайтеся до Смарт Груп. Вони кращі.
Average Rating:

09:52:54 09-30-2021
Замовляла 4 стенди, забрала їх сьогодні.. Як ість просто супер, замовлення прийшло дуже швидко.... Як що буду замовляти стенди то обов'язково тут...
Average Rating:

Таня Барна Колочава 14:24:51 09-29-2021